Het enige waarover Brahim Ghali namens de gewapende bende van Polisario kan onderhandelen, is waar en wanneer de wapens moeten worden afgeleverd.

HASSAN MISSBAH
أخبار دولية
HASSAN MISSBAH17 أكتوبر 2021آخر تحديث : منذ شهر واحد
Het enige waarover Brahim Ghali namens de gewapende bende van Polisario kan onderhandelen, is waar en wanneer de wapens moeten worden afgeleverd.

Ik stel me voor dat hij met “de nieuwe omstandigheden” doelt op de groeiende internationale steun voor de soevereiniteit van het Koninkrijk Marokko over de zuidelijke provincies van de Marokkaanse Sahara, of de monumentale gerechtelijke puinhoop die hij in Spanje heeft veroorzaakt, of de volgende aanklacht voor het Internationaal Strafhof wegens onder meer misdaden tegen de menselijkheid.

a5477779 2881 43a4 8f79 1bdf63a5ed0d - EUROMAGREB.COM

Pedro I. Altamirano. Malaga, 17 oktober 2021.- Volgens het EFE-bureau vroeg de vermeende genocidaire en leider van de gewapende bende in dienst van het Algerijnse militaire regime, Brahim Ghali, bij een interventie in de concentratiekampen die in de Algerijnse regio zijn opgezet van Tindouf, een heronderhandeling van het in 1991 onder auspiciën van de VN ondertekende staakt-het-vuren, omdat het zich volgens hem “aan nieuwe omstandigheden” moet aanpassen.
Ik stel me voor dat hij met “de nieuwe omstandigheden” doelt op de groeiende internationale steun voor de soevereiniteit van het Koninkrijk Marokko over de zuidelijke provincies van de Marokkaanse Sahara, of de monumentale gerechtelijke puinhoop die hij in Spanje heeft veroorzaakt, of de volgende aanklacht voor het Internationaal Strafhof wegens onder meer misdaden tegen de menselijkheid.
Brahim Ghali, de illegale SADR van de Sahrawi-Arabische Democratische Republiek en het Polisario-front, zijn op internationaal niveau op de hoogte, zonder verder te gaan, de deelnemers aan een regionaal seminar onder het thema “The imperative of post-covid recovery: how de oplossing van het Sahara-probleem kan de stabiliteit en integratie van Afrika versterken”, stelde in Dar-es-Salaam in Tanzania voor om de SADR uit de Afrikaanse Unie (AU) te verdrijven voor het herstel van de neutraliteit en onpartijdigheid van de pan- Afrikaanse Organisatie, of het omgekeerde van de weigering van de Europese Unie om rekening te houden met een zekere Sultana Khaya, een actief lid van de Polisario, voor de Sacharovprijs voor de vrijheid van gedachte 2021, zijn het bewijs van een dergelijk verlies aan internationale geloofwaardigheid.
Op dezelfde manier durft hij te vragen om een ​​staakt-het-vuren, terwijl het Polisario is dat het eenzijdig heeft verbroken door de legale doorgang van goederen en mensen te onderbreken bij de grenspost Guerguerat, die Mauritanië van Marokko scheidt. Stage die is gerestaureerd door de strijdkrachten van het Koninkrijk Marokko. Sindsdien heeft het Polisario oorlogsacties tegen Marokko aangekondigd die nooit zijn uitgevoerd of geverifieerd. Ghali, in zijn droom om krijgsheer te worden, maar eigenlijk gewoon een vermoedelijke kinderverkrachter, denkt dat hij de macht heeft om te breken en een staakt-het-vuren aan te bieden, alsof de wereld aan zijn voeten ligt.
In plaats van zijn totalitaire imperiale dromen in dienst van het Algerijnse regime na te jagen en lijden te blijven berokkenen aan degenen die in de Tindouf-kampen worden vastgehouden, zou Brahim Ghali het pad moeten volgen dat zijn “collega’s” van de overleden terroristische groep ETA hebben genomen. ETA wist de nutteloosheid van het pad van geweld te herkennen om de politieke problemen met de Spaanse staat op te lossen, gaf de gewapende strijd op, gaf de wapens op en vandaag verdedigen ze hun standpunten en hun eisen door middel van democratische politieke participatie.
Brahim Ghali kan van niemand iets vragen. Ghali, het enige dat hij met waardigheid kan doen, als hij iets in zijn leven heeft gedaan, zeg ik, is onderhandelen over een datum waarop de SADR, het Polisario-front, wordt ontbonden, het overhandigen en vrijlaten. concentratiekamp, ​​en om vrijwillig met zijn medewerkers voor de internationale justitie te verschijnen om rekenschap te geven van zijn vermeende misdaden tegen de menselijkheid. U hoeft verder niets te onderhandelen.

رابط مختصر

اترك تعليق

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *


شروط التعليق :

عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.