Is het het beeld van een mensenrechtenactivist, of dat van een gewelddadige terrorist? Sultana Khaya ontdekt.

HASSAN MISSBAH
أخبار دولية
HASSAN MISSBAH20 نوفمبر 2021آخر تحديث : منذ أسبوع واحد
Is het het beeld van een mensenrechtenactivist, of dat van een gewelddadige terrorist? Sultana Khaya ontdekt.

Het is beledigend omdat het de strijd van mishandelde, verkrachte en werkelijk vermoorde vrouwen beledigt. Een echte belediging voor de mensheid.

Pedro I. Altamirano. Malaga, 20 november 2021.- In het zuiden van Marokko, waar de schoonheid van de Atlantische Oceaan toeneemt met het ongelooflijke landschap van de vlakte en de witte duinen, is er een heks die zich, als een goede heks, wijdt aan bang maken, slapen met slechte kunsten, vergiftigde appels aanbieden, de zielen stelen van kinderen die hij vangt met de toppen van zijn vingers, en altijd in dienst van de boze goden, die hij dient in ruil voor aalmoezen en een beetje publiciteit.
Om deze reden vraag ik, met nederigheid aan de “piruja-heks” en aan alle goede heksen die met zoveel kunst en gratie de Spaanse kinderen hebben afgeleid met verhalen vol magie, onmogelijke rijmpjes en oneindige goedheid, om haar naam te bevlekken door haar te mengen met deze heks van Hij stuurt haar vermomd als een Sahrawi-vrouw.
Zoals alle heksen heeft de heks Sultana geen tijd om in handen van de waarheid te zijn, omdat je, zoals ze zeggen, je hele leven tegen één persoon kunt liegen, of tegen meerdere voor een korte tijd, maar je kunt niet voor altijd tegen iedereen liegen. . Dit is wat er begint te gebeuren met Sultana, die net als alle boze heksen ophoudt te geloven, te vrezen en te sterven in de handen van het licht van de waarheid. Sultana’s tijd is om, het enige wat haar overkomt is dat ze als lafaard die ze is niet de moed vindt om in de spiegel te kijken. Maak je geen zorgen, we leggen het je al op.
Ik bloos als ik haar foto’s zie met een pediatrisch mondstuk, bovendien onwetend en onvoorzichtig, aangezien iedereen weet hoe een pediatrisch mondstuk van een volwassene te onderscheiden, maar het maakt haar niet uit zichzelf voor schut te zetten. Ik schaam me voor anderen als ik die derdeklas make-up zie die in de soeks wordt gekocht voor de goedkoopste prijs om de aanvallen van de B-serie te simuleren. al haar waardigheid, als ze durft te zeggen dat ze voor de vijfde keer is verkracht, wil ze misschien het Guinness Record verslaan door haar nog een fooi te geven. Het beledigt me omdat het de strijd van mishandelde, verkrachte en werkelijk vermoorde vrouwen beledigt. Een echte belediging voor de mensheid.

Sultana heeft de kans om beschermd en verzorgd in Marokko te wonen, zodat haar niets overkomt. Sultana heeft het geluk Marokkaan te zijn en te profiteren van het respect dat de Marokkaanse politie aan vrouwen geeft. Gelukkig Marokkaans te zijn en in een land te wonen waar ze bekend staat, en in plaats van te klagen over haar leugens, laster en beledigingen, leeft ze in vrijheid. Ja, de vrijheid en veiligheid waardoor ze bij de laatste Marokkaanse gemeenteraads- en parlements- en gemeenteraadsverkiezingen op 8 september als een andere Marokkaan op de kieslijst van haar neef mocht stemmen.
Tot zover de grap van de “piruja-heks”, want naast de grap of het verhaal zijn er mensen die lijden in de Tindouf-kampen zodat deze vrouw kan leven als een internationale godin. De tijd is gekomen om een ​​einde te maken aan dit Sálvame de Lux waardige mediacircus en dit onwaardige karakter internationaal te ontmaskeren. In dit verband onderstreep ik de moed en helderheid van de ambassadeur van Marokko bij de Verenigde Naties, de heer Omar Hilale, voor het duidelijk aangeven wie deze vrouw is.
Hilale zei inderdaad: “Met betrekking tot de zogenaamde Sultana Khaya in het bijzonder, vraag je je af hoe lang mensenrechtenactivisten het militaire uniform dragen, met de kalasjnikov op hun schouders”, vroeg hij aan de ambassadeur van Marokko. Evenzo presenteerde de heer Hilale solide bewijsmateriaal aan de Veiligheidsraad, in de vorm van foto’s waarop deze separatist te zien is, betaald door Algerije en de Polisario, gekleed in een militair uniform en zwaaiend met een kalasjnikov “.

Hilale bleef Sultana ondubbelzinnig blootstellen aan leden van de Veiligheidsraad: “Deze persoon is geen vreedzame mensenrechtenactivist, maar een activist van de separatistische gewapende groep Frente Polisario, die deelnam aan verschillende cursussen en oefeningen. plaats in de velden van Tindouf, in Algerije “en voegde eraan toe dat Sultana Khaya” heeft gebeld en blijft aanzetten tot gewapend geweld tegen de burgerbevolking in de Marokkaanse Sahara “. Een duidelijk voorbeeld van het gewelddadige karakter van deze vrouw.
De Sahrawi’s verdienen het niet om op deze manier beledigd te worden. De Marokkaanse Sahrawi’s zijn woedend, en ik getuig daarvan, met de arrogante, leugenachtige en kwetsende houding van Sultana. De tussenkomst van de heer Hilale moet het begin zijn van het einde van het verhaal als actrice in een bijrol, ontmaskerd worden voor wie ze is, en hopen dat ze terug wordt gestuurd in de magische spiegel, waar geen mens ooit naar haar zou moeten kijken, veroordelend haar naar de vergetelheid eeuwige herinnering

رابط مختصر

اترك تعليق

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *


شروط التعليق :

عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.